Communicatie

Wie ben ik?

MEER is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in vastgoedcommunicatie. Ik word geraakt door het bouwproces. Creatie: Ik geniet van start verkoop, graafmachines op de bouwplaats, het geluid van heien, stenen stapelen, samenwerken tot het hoogste punt, nieuwsgierige nieuwe bewoners die het proces op de voet volgen en trots de sleutel in ontvangst nemen. Betrokkenheid bij het hele traject van a tot z, dat kenmerkt meteen de manier waarop ik communicatieprojecten het liefst uitvoer.

Ik versta de kunst van het luisteren, analyseer en onderzoek actuele marktbehoeften. Daarbij richt ik me sterk op verbinden en organiseer de dialoog met uw doelgroep. Met praktische aanpak sla ik een brug tussen visie en realisatie, tussen denken en doen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Hoe krijgt u mensen in beweging? Hoe informeert u ze of kweekt u begrip? Wilt u graag een sterke positie opbouwen of een product introduceren? Zoekt u versterking van uw communicatieteam? Wat uw vraag ook is, MEER Communicatie creëert ‘meerwaarde’!

U kunt mij inschakelen van strategisch plan tot creatieve uiting. Mijn kracht ligt in de vertaalslag van uw communicatiedoelstelling naar een plan de campagne.

Gebiedspromotie en projectcommunicatie

Welke strategie kunt u het beste kiezen om uw communicatiedoelen te bereiken? Wat beweegt mensen en hoe kunnen we ze verleiden om te kiezen voor uw project?

Communicatiemiddelen

Campagnes, tekst en beeldproducties, online media, het organiseren van events kunt u met een gerust hart aan mij overlaten.

Interim professional

Bij tijdelijke ondersteuning of versterking van uw communicatieafdeling kom ik in goed samenspel met u tot passende en effectieve oplossingen. Dat levert mooie resultaten op en maakt dat de doelgroep onmogelijk voorbij kan gaan aan wat u te vertellen heeft.

Communicatie die aanzet tot actie, daar draait het om.

MEER Communicatie is Monique Zuuring